Schrijf je hier in voor de Santarun 2019!

De inschrijving voor het gezelligste kerstevenement is weer geopend! Je kunt je nu weer inschrijven voor de 4de editie van de Santarun 2019.

De kosten voor deelname zijn € 2,50 per persoon.  Voor dit bedrag krijg je een compleet kerstmanpak inclusief baard, muts, startnummer, een schitterende medaille bij de finish én nog een gezellige after-party op de markt en in de winkelstraten van Eersel!

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.

Let op: als je je inschrijft, ga je automatisch akkoord met het reglement.

Afhalen pakken en startnummers
Bij Supermarkt Plus aan de Nieuwstraat 9 kun je de, via internet bestelde en iDeal betaalde, SantaRun pakketten afhalen. Dit kan op zaterdag 7 December 2019 en zaterdag 14 december 2019 tussen 10.00 en 12.00. Op zaterdag 14 december kunt u uw ticket ook inleveren op de Markt in Eersel bij de Rotary leden vanaf 15.00 uur tot 16.30 uur. Vergeet niet je digitale ticket mee te nemen!!

Deelname aan de SantaRun houdt automatisch in dat je akkoord gaat met het reglement. Lees hier het reglement.

Opmerking: De SantaRun is geen hardloopwedstrijd, de tijden worden niet geregistreerd, er is dus ook geen prijs voor de snelste deelnemer.

Wees er op tijd bij, voordat we uitverkocht zijn!