Goed Doel Rotary Santa Run Eersel 2019

De opbrengsten van de Santa Run Eersel 2019 zullen dit jaar besteed worden aan het volgende goede doel:

WensAmbulance

Ieder mens heeft een laatste wens...

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand.  Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn,  maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.
Professionele vrijwilligers begeleiden de mensen de hele dag. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kan een familielid mee in de ambulance. De helft van de opbrengst gaat naar de WensAmbulance voor de kinderen in de gemeentes Eersel, Bladel en Bergeijk.

WensAmbulance Brabant