Club van 100

Elk jaar organiseert Rotaryclub Eersel in samenwerking met de Stichting Promotie Eersel en de horeca Eersel een Rotary Santa Run. Een gezellige wandeling, verkleed als kerstmannen en vrouwen, door de straten van Eersel. Elk jaar worden er twee of meer lokalen doelen aangewezen om die tijdens de kerstdagen te voorzien van een mooie cheque van het geld wat we hiermee ophalen. Welke doelen dit zijn vindt u op de pagina goede doelen.

Natuurlijk is dit niet mogelijk zonder de gulle ondersteuning van vele sponsors. Daarom brengt Rotaryclub Eersel een nieuw initiatief onder uw aandacht de “Club van 100”. Het idee hierachter is een bredere basis te creëren voor de inkomsten om de lokale doelen te sponsoren. U draagt als persoon, instelling of bedrijf een bedrag van € 100,-  bij en treedt daarmee toe tot de Club van 100. Wij streven – vanzelfsprekend! – naar minimaal 100 leden! Op deze wijze bent u de basis van ons terugkerend event.

Wat biedt de “Club van 100”?

• In de eerste plaats een gezellige Santa Run avond op en ronde de Eerselse Markt!
  • U als lid wordt/bent uitgenodigd om een uurtje vooraf aan de start van de Rotary Santa Run Eersel in restaurant Veertien aanwezig te zijn, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maakt met de andere leden van de Club van 100 en overige sponsoren.
  • U ontvangt een fraaie Kerstmuts met het club van 100 logo, zodat u elkaar makkelijker herkent.
  • Uw naam, instelling of bedrijfsnaam wordt op deze pagina vermeld.
  • U ontvangt gratis 3 kerstpakken, die u kunt uitdelen aan familie, vrienden of andere personen. Hiermee verzekert de organisatie zich dat er een mooi aantal kerstmannen, vrouwen en kinderen de straten van Eersel “rood” kleuren! Uiteraard zijn er tegen een kleine vergoeding (€ 2,50) meerdere pakken te verkrijgen.
  • Rond 18.00 uur vindt de start plaats en kunt u gezellig meelopen of genieten aan het parcours en eindigt de ontmoeting in Veertien.
  • Tijdens de Walk en na de finish (verwacht 20.00 uur) bent u uitgenodigd om in de tent aan de Markt in gezellige sferen met ons de avond door te brengen. De Big Band “The Nightshift” zal optreden om de gezelligheid nog eens muzikaal te begeleiden.
  • Om 20.30 uur vindt de cheque-uitreiking plaats aan het gekozen goede doel.

Nu ziet u waar het allemaal om gaat, waarvoor u meedoet en wat de kracht is van een grote Club van 100!

Bedankt namens het goede doel en Rotaryclub Eersel.

Mocht u het jaar door denken, ik wil bij die club horen? Geen probleem opgeven kan door je onderaan deze pagina aan te melden, waarvoor uiteraard dank!

“Club van 100”

36. Lamers van de Wijdeven
  37. Kennis Totaal Techniek

Aanmelden als lid van de Club van 100